Bezoek sectie Chinees Hortus Botanicus Leiden

Na meer dan 2 jaar van alleen maar virtueel contact had de sectie Chinees eindelijk weer eens de mogelijkheid om een activiteit in levenden lijve te organiseren. Op zaterdag 9 april kwam de sectie Chinees met 17 mensen bij elkaar voor de jaarvergadering en het jaarlijkse uitje. Dit maal bezochten we de Hortus Botanicus te Leiden met zijn bijzondere Chinese kruidentuin. De kundige rondleiding werd verzorgd door een van onze leden. 天公作美, dus we konden na afloop genieten van een proeverij van verschillende soorten Chinese thee op een beschut plekje in de Hortus. De dag werd zoals gebruikelijk afgesloten met een copieuze maaltijd in een Chinees restaurant. Iedereen genoot ervan elkaar weer in het echt te kunnen zien en er werd weer veel bijgepraat en ideeën uitgewisseld. Hopelijk laat het volgende uitje niet weer zo lang op zich wachten.